-- >
Otavan suuri keittokirja : yksityiskohtaiset neuvot ja ohjeet kaikkiin suurten ja pienten talouksien ruokakysymyksiin: ruoka-aineet, ruoan valmistus, tarjollepano ja ateriointi
Finna-arvio
Otavan suuri keittokirja : yksityiskohtaiset neuvot ja ohjeet kaikkiin suurten ja pienten talouksien ruokakysymyksiin: ruoka-aineet, ruoan valmistus, tarjollepano ja ateriointi
Tallennettuna:
Ulkoasu |
724, [23] s., 20 kuvalehteä : kuvitettu |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Alkuteoksen tekijät: Edith Ekegårdh ja Britta Hallman-Haggren. Lisäpainokset: 2.-4. p. 1958. - 5. p. 1959. - 6. p. 1960. N. 3000 ruoanvalmistusohjetta valokuvin ja piirroksin runsaasti kuvitettuna. - 40 sivua monivärikuvia. Kirjan lopussa mainossivuja. |
Julkaisija |
Helsinki :
Otava,
1957.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Perustelut | Suomen oloja varten soveltanut ... ja toim. Lilja Karjalainen |