-- >
Ranskalaisen keittiön salaisuudet : alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita
Finna-arvio
Ranskalaisen keittiön salaisuudet : alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita
Tallennettuna:
Ulkoasu |
XV, 596 s. : kuv. ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. p. 1983. - 3. p. 1985. - 5.-6. p. 1991. - 7. p. 1993. - 8. p. 1997. - 10. p. 2003. - 11. p. 2009. - 12. p. 2009. Kansialanimeke: 800 alkuperäisohjetta. |
Julkaisija |
Porvoo :
WSOY,
1983.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Perustelut | [alkuteoksen toim. Julia Child, Louisette Bertholle & Simone Beck] ; [piirrokset: Sidonic Coryn] ; [suomentaneet Kyllikki Villa ja Kirsti Rannikko] |
ISBN |
9510115886 sid. |