-- >
MAAKUNNAN MAUT : KESKISUOMALAISEN KEITTIÖN PARHAAT MAKUELÄMYKSET : THE TASTE OF CENTRAL FINLAND = REGIONAL RECIPES
Finna-arvio
MAAKUNNAN MAUT : KESKISUOMALAISEN KEITTIÖN PARHAAT MAKUELÄMYKSET : THE TASTE OF CENTRAL FINLAND = REGIONAL RECIPES
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
REGIONAL RECIPES |
---|---|
Ulkoasu |
96 S. : KUV. ; 30 CM |
Kieli |
suomi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti suomi |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. P. 2000. |
Julkaisija |
JYVÄSKYLÄ :
KOPIJYVÄ,
2000.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Perustelut | [TOIMITTAJA = EDITOR: JUSSI JÄPPINEN] ; [RUOKIEN VALINTA, VALMISTUS JA RESEPTIT = FOOD SELECTION, PREPARATION AND RECIPES: MARTTI LEHTINEN, SARI RIEKKO] ; [TEKSTI = INTRODUCTION: HELI-MAIJA VOUTILAINEN] ; [RUOKA- JA ESINEKUVAT = FOOD AND CRAFT PHOTOGRAPHY: KARI MIETTINEN] ; [ENGLISH TRANSLATION: TONY MELVILLE] |
ISBN |
9525092488 SID |