Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

A-a. (1899). Suomen kuvallinen keittokirja: Sisältäen noin 850 selitystä erilaisten yksinkertaisten ja ylellisten ruokien valmistamiseen ynnä kolmatta sataa kuvaa, jotka selitykset ja kuvat ovat kootut paraista ja käytännöllisimmistä ulkomaisista teoksista keittotaidon alalla, ruokien ruotsalaiset ja ranskalaiset nimet, neuvoja pöydänkattamisesta, ruokaliinojen kaunotaiteesta, silavoimisesta, leikkaamisesta, selityksiä ravintoaideiden kokoonpanosta, ravintoarvosta ja ruuansulamisesta ynnä uudet ja vanhat mitat ja painot y.m. Lindstedt.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

A-a. Suomen Kuvallinen Keittokirja: Sisältäen Noin 850 Selitystä Erilaisten Yksinkertaisten Ja Ylellisten Ruokien Valmistamiseen Ynnä Kolmatta Sataa Kuvaa, Jotka Selitykset Ja Kuvat Ovat Kootut Paraista Ja Käytännöllisimmistä Ulkomaisista Teoksista Keittotaidon Alalla, Ruokien Ruotsalaiset Ja Ranskalaiset Nimet, Neuvoja Pöydänkattamisesta, Ruokaliinojen Kaunotaiteesta, Silavoimisesta, Leikkaamisesta, Selityksiä Ravintoaideiden Kokoonpanosta, Ravintoarvosta Ja Ruuansulamisesta Ynnä Uudet Ja Vanhat Mitat Ja Painot Y.m. [Helsinki]: Lindstedt, 1899.

MLA-viite

A-a. Suomen Kuvallinen Keittokirja: Sisältäen Noin 850 Selitystä Erilaisten Yksinkertaisten Ja Ylellisten Ruokien Valmistamiseen Ynnä Kolmatta Sataa Kuvaa, Jotka Selitykset Ja Kuvat Ovat Kootut Paraista Ja Käytännöllisimmistä Ulkomaisista Teoksista Keittotaidon Alalla, Ruokien Ruotsalaiset Ja Ranskalaiset Nimet, Neuvoja Pöydänkattamisesta, Ruokaliinojen Kaunotaiteesta, Silavoimisesta, Leikkaamisesta, Selityksiä Ravintoaideiden Kokoonpanosta, Ravintoarvosta Ja Ruuansulamisesta Ynnä Uudet Ja Vanhat Mitat Ja Painot Y.m. Lindstedt, 1899.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

A-a. 1899. Suomen kuvallinen keittokirja: Sisältäen noin 850 selitystä erilaisten yksinkertaisten ja ylellisten ruokien valmistamiseen ynnä kolmatta sataa kuvaa, jotka selitykset ja kuvat ovat kootut paraista ja käytännöllisimmistä ulkomaisista teoksista keittotaidon alalla, ruokien ruotsalaiset ja ranskalaiset nimet, neuvoja pöydänkattamisesta, ruokaliinojen kaunotaiteesta, silavoimisesta, leikkaamisesta, selityksiä ravintoaideiden kokoonpanosta, ravintoarvosta ja ruuansulamisesta ynnä uudet ja vanhat mitat ja painot y.m. [Helsinki]: Lindstedt.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
-- >